Aqualine 46PH ‘Silver’

De Silver is een Aqualine 46PH Pilothouse jacht met een lengte van 13,70. Het schip is het meest exclusieve jacht in de verhuurvloot. Exclusief en comfortabel met veel teakhout en met mooie, luxe materialen ingericht.

De Silver is het hele jaar beschikbaar. Ook in de winterperiode!

Indeling van de Silver:

Technische gegevens

Model: Aqualine 46 PH Pilothouse
Werf: Aqualine, Heerenveen
Bouwjaar: 2009
Bouwmateriaal: staal
Interieur: teakhout, wit leer, glas, RVS
Accomodatie: 6 personen
Afmetingen: 13,70 x 4,20 m.
Diepgang: 1,00 m.
Doorvaarthoogte: 4,00 m.
Stahoogte: 1,95 m.
Dekken: anti-slip verfsysteem

Motor: 1x Iveco 8061 M 14
Vermogen: 145 PK, 107 Kw
Generator: Westerbeke 7,5 Kw
Dieseltank: 600 liter
Drinkwatertank: 1000 liter
Vuilwatertank: 400 liter
Boegschroef: ja
Hekschroef: ja
Stuurstand: aan dek
Verwarming: centrale verwarming in alle ruimten.

Uitrusting

De Silver is het meest luxe, uiterst comfortabele jacht in het verhuursegment. Exclusief betimmerd met teakhout, banken met prachtig wit leren bekleding en glas. Het schip is onder andere uitgerust met een Geonav GPS-navigatiesysteem op groot scherm. De combuis is uitgerust met een 4-pits inductie kookplaat, twee koelkasten, een vaatwasser, combimagnetron. In de salon is B&O hi-fi,  een TV (met digitenne) en DVD in een liftsysteem. In het vooronder is een wasmachine/wasdroger, twee toiletten, twee design badkamer/douches waarvan een met zitbad. Het schik beschikt over een omvormer (220V), walstroom, warm en koud stromend water en een buitendouche.

Een jacht voor de fijnproevers!

De Silver is voorzien van een boegschroef  én een hekschroef. Daarmee wordt het het afvaren en aanleggen zeer eenvoudig gemaakt

De uitstekende isolatie en de ruimbemeten verwarming maakt het jacht bijzonder geschikt voor winterse omstandigheden. In de zomerperiode verhoogt de airconditioning het comfort nog verder.

 

De Silver is het hele jaar beschikbaar. Ook in de winterperiode!

De uitstekende isolatie en de ruimbemeten verwarming maakt het jacht bijzonder geschikt voor winterse omstandigheden. In de zomerperiode verhoogt de airconditioning het comfort nog verder!

Beschikbaarheid en prijzen